Resultater - Torsdagsmatch 2017

Skrevet af Claus Bidstrup.

Her kan du se resultaterne fra torsdags-matcherne i 2017 for seniorer (Yngling, Wayfarer, Triss, m.fl.) på Furesøen:

Her kan du se det samlede resultat.

Resultater fra torsdagsmatch (maj - september):

4. maj 11. maj 18. maj 25. maj
1. juni 8. juni 15. juni 22. juni
29. juni 6. juli 13. juli 20. juli
27. juli 3. aug (mangler pt) 10. aug 17. aug
24. aug 31. aug 10. sep 17. sep
24. sep 1. okt

Resultat-service: Vil du have besked når resultaterne bliver opdateret, så send en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med "Resultatservice: tilmeld" i emne-feltet.
furematch

Er det optimalt med den spilerføring i YD 60? ----- YD52 er foran og hans spiler er i top!

Ingen begivenheder