Brugergodkendelse

Havnekranen - brugergodkendelse

Skrevet af Liselotte Müller Larsen.

Om brugen af havnekranen

Vi er i bestyrelsen og i SU blevet enige om, at hvis man ønsker at betjene havnekranen, skal man være godkendt bruger. Dette kan man blive, hvis man tager et kort kursus i brugen af kranen.

For yderligere oplysninger og info om kommende kurser kontakt:

Havnemand, Jørn Jensen
E-mail: havnemandXfarumsejlklub.dk
Tlf: 29 23 87 21

eller,

Nikolaj Richter Larsen
Tlf: 22 75 46 54

Man kommer derefter på listen over godkendte brugere af kranen, som ligger i klubbens IT-system (Klubmodul). Listen med godkendte brugere vil fra tid til anden blive printet ud og hængt op på opslagstavlen. Den kan også downloades her (opdat. jan. 2014) >>

Ingen begivenheder