Optagning af Kølbåde 2017

Skrevet af Jørn Jensen.

Efter en god sæson skal kølbådene igen på land, og dette sker som vanligt over 2 følgende lørdage.

1.  lørdag d. 7. oktober.
  2.  lørdag d. 21. oktober.

Begge dage med start klokken 08.00 og fra hvilket tidspunkt numre, kaffe og rundstykker også vil kunne købes.

Ca. 14 dage før, medio september, vil der blive hængt tilmeldingsli­ster op i klub­ben.

I skal være opmærksomme på at der max. kan optages 30. både pr. lørdag, så sørg for en jævn fordeling.

Sker dette ikke, vil jeg give besked om hvilke både via bronumrene, der skal op.

Klubbådene optages samlet d. 21. okt. ved 11-tiden og før middag.

Der er truffet aftale med vores vognmand P.O.Nielsen, der også søsatte bådene i foråret og fortsat er parat til at være vognmand for os. Prisen er som sidste år:

1. 350,-. (Husk lige penge.)

Da vognmandens pris er på timebasis og denne pris kan kun holdes hvis vi kan klare mindst fire både i timen.

Der er altså ikke tid til ikke at være parat, og det hele skal være godt forberedt, så man er klar med stativerne, når ens båd skal op og det hele skal lykkes første gang. I har alle efterhånden stor erfaring.

Bådene tages op i den rækkefølge, som det fremgår af de udleverede numre.

Og lad nu være med at placere bådene hvor I selv synes I har lyst til at stå, og afstanden fra bådenes stativmidte skal være 2,5m for at der bliver plads til alle bådene. Der vil være en afstandslægte så der ikke ”snydes”.

Vi skal begynde fra den fjerneste ende af jollepladsen og fylde op derfra, med ganske få undtagelser, som ikke gælder Trisserne.

Med _/)_/) _/) hilsen

Jørn Jensen