Vejledning til brug af hjemmesiden

Skrevet af Administrator.

HelpIconI Farum Sejlklub ønsker vi at have en levende hjemmeside, hvor vores medlemmer kan bidrage med artikler og input. Denne side beskriver, hvilke muligheder du har for at bidrage, og hvordan du får adgang til dem.

• Online blanketter
  • Diskussionsforum
  • Markedsplads (køb og salg)
  • Skriv artikler
  • Læg billeder op

Bliv medlem af Farum Sejlklub

Skrevet af Poul Ammentorp.

Du er i øjeblikket på vores hjemmeside www.farumsejlklub.dk , og vil du være medlem, så skal du videre ind i vores Klubmodul for at registere dig.

Her er en enkel vejledning:

• Klik på "Bliv Medlem" som du finder næstøverst i den venstre kolonne på Forsiden.
  • Du kan læse en detaljeret vejledning, eller blot følge vejledningen herunder.
  •  Klik på  ”Opret Profil” som du finder øverst næstlægst ude til højre.

Udfyld rubrikker i det skema som nu vises

Under ”+ Ekstra Information” kan du tilføje information om du f.eks. har en båd du gerne vil benytte i klubben.

• I ”Profiltype” og vælger du hvad der passer til dig.
  • I ”Bådtype” vælger en bådtype, hvis du har en sådan.

Under ”Profil information”

Indtaster du det Brugernavn og det Password,  du vil bruge til LOG IND fremover i Klubmodulet. (Klubmodulet og hjemmesiden har hver sit LOG IND, men du kan godt oprette dig begge steder med samme LOG IN, så er det nemmere for dig at huske!)

Til slut klikker du på ”Opret Profil”

Så langt så godt, nu er du oprettet i vores kartotek, og nu går systemet videre til betaling, hvor du kan betale for medlemskab og havneplads ved at registrere dit Dankort.

Fysisk adgang til klubben kan du få ved at rette henvendelse til vores ”nøglemand”. Du finder kontaktinformation på www.farumsejlklub.dk under menu punkt "Om FAS" og "Kontakt" og scrolle ned til Driftsafdelingen  og her finder du Nøglemand.

Så snart du er registreret som medlem, kan du kontakte Sejlerskolelederen om Sejlerskole, som er gratis for medlemmer af Farum Sejlklub kontaktinformation står i samme liste som ovenstående.

Er der problemer med ovenstående på hjemmeside og klubmodulet, så er du velkommen til at kontakte klubsekretæren. Klik her for kontaktoplysninger

Velkommen i Farum Sejlklub

Skrivning af artikler

Skrevet af Administrator.

imageDenne artikel beskriver, hvordan man kan skrive artikler til hjemmesiden.

Emailnotifikationer

Skrevet af Administrator.

imageDet er muligt periodisk at få tilsendt en email med oplysninger om nye artikler på FAS' hjemmeside. Funktionen kræver, at man først opretter en brugerkonto på hjemmesiden.

Oprettelse af brugerkonto

Skrevet af Administrator.

Alle medlemmer af Farum Sejlklub kan (og bør) oprette en brugerkonto på hjemmesiden. Det meste information vi publicerer er offentligt tilgængeligt, men visse ting, såsom adresselister, kan kun læses, hvis man er logget ind på hjemmesiden.

Ingen begivenheder