efter år
"Gone Sailing" foredrag i Birkerød Sejlklub
Onsdag, 24 April 2019, 19:00
Hits : 317

Birkerød Sejlklub inviterer medlemmer af Farum Sejlklub til spændende foredrag om sejlads i sejlbåd på de store have.

Se invitationen herunder:

Et foredrag med Anders Bisgaard Nielsen afholdes:

Onsdag den 24. april, kl. 19:00 hos Birkerød Sejlklub, Plantagevej 80A, 3460 Birkerød.

Vi i Birkerød Sejlklub er glade for også at kunne invitere medlemmerne fra Farum Sejlklub og Yachtklubben Furesøen, til at deltage ved dette arrangement.

Anders Bisgaard Nielsen med hustru og 3 børn er vendt hjem til Danmark igen efter en transoceanisk rejse med deres Phantom 42’ sejlskib Freja – en rejse der har varet 2 år.

Vi skal høre Anders fortælle om den fantastiske opdagelses- og oplevelsesrejse familien har været på – steder og mennesker man har set, mødt og oplevet, livet ombord, sejlads på de store have, naturens kræfter som med- og modspiller, og måske også om det fælles minde for livet som familien nu har.

Gone Sailing

Besøg gerne – gonesailing.dk – hvor man som forberedelse til foredraget kan læse familiens spændende logbog og rejsebeskrivelse.

Send din tilmelding senest den 21. april, med oplysning om navn, antal personer og klub til:

Sejlerhilsen

Peter Person

Sted Birkerød Sejlklub, Plantagevej 80A, 3460 Birkerød.