Aktivitetsliste

Hits : 13
Kontakt Driftleder

Oprydning i på Jollepladsen

Traditionen tro indkaldes til fælles oprydning på Jollepladsen i weekenden efter søsætningen. Formålet er at sikre, at der er rydeligt og ikke ligger betonfliser, embalage fra bådklargøringen, efterladte effekter eller andet skrald på pladsen.

Jollepladsen er et område sejlklubben har fået stillet gratis til rådighed af Naturstyrelsen, og det er vores opgave at sikre, at den ordning videreføres ved at sørge for at holde området rent og rydeligt.

Bådejerene er gode til at rydde op efter bådklargøringen og at huske at sætte deres stativer på plads i Fortet og efter søsætningen, men det kan jo smutte med at få alt med. Derfor opfordres bådejere og jolleejere, hvert år til at give et nap med at sikre, at vores jolleplads forsætter med at kunne bruges til sejlklubens formål og ikke ender som parkeringsplads for Furesøbad.

Vel mødt!

Driftafdelingen