Aktivitetsliste

Standernedhaling
Søndag, 07 November 2021, 14:00 - 16:00
Hits : 19

Så er endnu en sejlsæson gået, kølbådene er taget op lørdag d. 30/10,  og vi nærmer os tidspunktet, hvor klubben stryger standeren, og hermed markerer at vi går ind i vintersæsonen, hvor sejlads kan finde sted iagtagelse af anbefalinger ved sejlads udenfor sejlsæsonen, som du kan læse mere om i vores sikkerhedsbestemmelser.

Ved standernedhalingen, som starter kl. 14:00 søndag d. 7/11, vil formanden tale, standeren stryges for fuld udblæsning og måske en kanonsalut, hvorefter vores Hovmester Sanne vil servere liflige bobler eller rødvin/øl/vand til snaks, og andet mundgodt (Hotdogs) i klublokalet hvor vi efterfølgende vil hygge os med skipperskrøner og snak om sæsonen . Der vil også være lækkerier og sodavand til vores unddomsmedlemmer og deres søskende. Forældre til vores unge sejlere er naturligvis meget velkomne.

Vi ses i Farum Sejlklub til standernedhaling.

Sted Klublokalet