Aktivitetsliste

FAS hyggesejlads
Onsdag, 17 August 2022, 18:00 - 20:00
Hits : 993

Vi vil igen i år invitere til og opfordre til fælles hyggesejlads - det er så smukt når der er flere både på vandet samtidig. Og, det giver mulighed for en god snak om sejlads og udstyr, vedligehold mv. når vi er i klubben på samme tidspunkt.

Onsdagssejladserne er for alle. Uanset om du selv er bådejer eller ej, er du velkommen. Vi bruger klubbådene eller folks egne både, så alle bådtyper er velkomne - bare de har sejl.

Reglerne er ret enkle:

Der sejles hver onsdag kl. 18:00 og et par timer frem

1. Man møder op i god tid hvis man ved man skal sejle Yngling og finder sejl frem.
  2. Kl 17:50 gør vi (dem der er mødt op) status over fremmøde og fordeler folk i både efter ønsker og muligheder.
  3. Vi aftaler om der er fælles mål med dagens sejlads (sejle i flok, træne noget eller bare være på søen samtidig).
  4. Øvede sejlere og bådejere tager selvfølgelig hånd om de uøvede og bådløse, så alle får en god tur.

Der er ingen leder eller stram koordinering og det er dem som møder op på dagen der bestemmer indholdet. Men man er altid velkommen hos mig med spørgsmål og forslag, da jeg har rollen som FAS koordinator på sejladsen. Jeg vil dog ikke altid være til stede om onsdagen, selv om jeg komme så ofte det kan lade sig gøre.

Kommer du alene og uden egen båd, er det en god ide lige at skrive på klubbens Facebook-side og høre om der kommer andre den pågældende dag. Jeg håber meget vi får mange både med i år, men sidste år var det lidt tyndt og flere onsdage var der slet ingen ude og hygge - og så er det jo ærgerligt at stå og vente.

Mads Prag Roesen