Nyt om omklædning og bad

Kære Medlemmer

Det er nu igen muligt at benytte omklædningsrum og bruse-badene i klubben.

Åbningen af disse sker dog efter særlige Corona restriktioner og aftaler, som er aftalt imellem klubberne i Furesø Bad og med Furesø Kommune - og som gælder for alle:

Antallet af personer, der må være i omklædnings-rummene er angivet i de forskellige rum - og skal overholdes.

Sauna'er forbliver indtil videre lukket.

Brusebad må nu benyttes, men der er kun åbnet for hver anden bruser i hvert baderum af hensyn til, at man holder afstand.

I både omklædningsrum, toiletter og bade skal alle flader, man har berørt, aftørres efter brug.

Har man haft et hold til undervisning, skal instruktørerne sikre, at de berørte flader i rummene og i badene er aftørret efter brug.

Alle andre gør det selv.

Regler for brug af omklædningsrummene er opsat i de respektive herrer- og dameomklædninger.

Ingen ophold i rummene, hvis ikke du skal klæde om eller benytte toiletterne.

Det er ikke tilladt at efterlade tøj og udstyr på en plads, mens man dyrker sin sport!

Alle opfordrer til, at tage hensyn til hinanden, og bruger så lidt tid som muligt i omklædningen - og det er stadig en rigtig god ide, at man kommer omklædt, hvis det er muligt, da der i perioder, vil være meget pres på omklædningsrummene.

Indtil videre er alle øvrige Corona regler om afstand, mundbind etc. stadig gældende.

Ovenstående tekst er udarbejdet af klubberne ved Furesøbad.