Genstarts Dag af foreningslivet i Furesø Kommune

Efter lang tids begrænsninger pga. Corona restriktioner fejrer Furesø Kommune genstart med normale forhold i foreningslivet herunder sportsklubberne som Farum Sejlklub hører til.

Dette bliver også markeret på Furesøbad, hvor bla. Farum Sejlklub holder åbent hus, med tilbud om en prøvesejlads i Yngling.

Furesø Garden marcherer ind på Furesøbad, efterfulgt af Farum Jazzklubs koncert med Trypical Cumbia og mere musik.

Tag en tur i din båd på lørdag, og vær med til at skabe liv omkring Farum Sejlklub, så besøgende kan få et indtryk af, hvor herligt der er ved Furesøen og vores skønne sejlklub.

Har du lyst til at deltage i det parktiske omkring åben hus arrangementet i Farum Sejlklub, så kontakt venligst undertegnede.

Flere steder i kommunen vil foreninger tilbyde aktiviteter, fx snobrødsbagning, boldspil og hønsekursus.

Alle står klar med programmer og fristelser til den kommende sæson.

Læs mere om tidsplanen og arrangementet ved at klikke her: Genstart af foreningslivet i Furesø Kommune!

Sejlerhilsen

Poul Ammentorp