Roklubber gæster Furesøbad i september måned

Bagsværd sø skal i september måned være vært for et VM arrangement for kajaksporten med stor international deltagelse. I den forbindelse bliver rosporten forment adgang til søen og faciliteterne i en ca. 3 ugers periode. 4 til 20 september.

Søsportsklubberne ved Furesøbad har fået henvendelse herom, og Farum Sejlklub har sammen med Roklubben fundet frem til en løsning, hvor den bagerste ende af Farum Sejlklubs jolleplads er blevet ryddet for både og trailere, så der er skabt midlertidig plads til roklubberne (DSR/KVIK/KR) ved Bagsværds søs både, så de kan komme ud at ro i september måned.

Ro-klubberne, der kommer med både, har naturligvis det fulde ansvar for bådene, mens de er på stedet, og de har også fået instruktion om toiletter og omklædning, samt hvor de skal søsætte og sejle på søen.

Herunder er billeder med de opstillede stativer, oversigtskort over Furesøbad med placering af de mange både, samt af sejladsområdet der benyttes til rosport på Furesøen.

Vi håber naturligvis, at alle vil tage hensyn til hinanden, så det kommer til at gå gnidningsløst og gensidig glæde ved Furesøen.

Farum Sejlklubs private joller, som er flyttet til en anden plads, er placeret, så de stadig kan komme ud at sejle i det gode vejr, som vi tror vi får i september.

Stativer til robåde

Jolleplads med område for robåde

Furesøe sejladsområde for robåde