Furesømesterskab 2021

Søndag 19. september afholdes Furesømesterskab for joller og kølbåde i forlængelse af den almindelige søndagsmatch.

10.54 gives opmærksomhedssignal til første sejlads, herefter forsøges gennemført yderligere 2 sejladser (første sejlads vil samtidigt gælde som alm søndagsmatch).

Der startes ikke sejladser efter 14.30.

Der sejles på den fast udlagte bane efter almindelig aftenmatch procedure, og samme sejladsbestemmelser.

Rækkefølgen af starterne kan ændres, og starterne kan slås sammen. Aktuelle start(er) markeres (som vanligt) med talstander 1, 2 og/eller 3 som varselssignal:

1 Joller
2 Store kølbåde
3 Små kølbåde

Tidsbegrænsning: Både som ikke fuldfører 20 min efter første båd (i samme start) kan blive noteret "ikke fuldført".

Deltagelse i Furesømesterskab kræver at min 2. sejladser gennemføres.

Præmieoverrækkelse sker 3. oktober i forbindelse med sæsonafslutning i FAS.

Tilmelding ikke nødvendig.