Alle Coronarestriktioner ophæves pr. 1. februar

Herunder kan du læse opslag fra Furesø Kommune om ophævelse af alle Coronarestriktioner omkring vores faciliteter i Farum Sejlklub.

Omikron-Coronasmitten er større end nogen sinde, så der er god grund til forsat at holde god Corona Karma, og hoste og nyse i albuen, forsat spritte hænder af samt tørre borde af efter brug i klubbens lokaler, og holde sig hjemme, hvis man har symptomer eller mistanke om, at man kan være smittebærer.

Nyt fra Kultur og Fritid | Januar 2022

Corona-restriktioner ophæves den 1. februar

Kære foreninger

Fra tirsdag den 1. februar bliver samtlige corona-restriktioner ophævet på kultur-, fritids- og idrætsområdet.

Regeringen har valgt at følge Epidemikommissionens indstilling om, at corona ikke længere skal kategoriseres som en samfundskritisk sygdom.

Det betyder, at der ikke længere vil være krav om mundbind, fremvisning af coronapas med videre i forbindelse med foreningsaktiviteter.

Dette skaber glæde hos mange, men også bekymringer hos andre, da smittetallene når nye højder. Selvom alle restriktionerne nu er ophævet, er sygdommen stadig meget udbredt.

Vi opfordrer derfor fortsat alle til at have fokus på afstand, håndsprit og hygiejne i forbindelse med jeres aktiviteter og samtidig tage hensyn til de personer, der ikke er trygge ved ophævelsen af restriktionerne, men fortsat ønsker at indgå i fællesskabet.

Kommende frister

Kultur og fritid har for kort tid siden udsendt et nyhedsbrev med tilbud til jer om at være med i sommerferieaktiviteter, undersøgelse om workshops, puljefrister med mere. De forestående frister gentages herunder.

Jeg ønsker jer alle en god weekend.

Peter Rosgaard

Centerchef
Center for borgerservice, kultur og erhverv