J70 på prøve

Så er der under 14 dage til du kan komme til at sejle i en J 70 på Furesøen. Båden sejles af en besætning på 3-4 mand. Er du en erfaren sejler skal du lige have en introduktion og en lille prøvetur, før du kan være skipper for en besætning på båden.

I første omgang vil der være introduktioner søndag d.24. Juli kl 13.30, mandage kl 18 den 25. Juli og den 1 og 8. august.

Du kan tilmelde dig introduktionerne under “Undervisning/aktiviteter” på klubmodul fra på søndag. Hvis der bliver optaget på disse dage oprettes der nye tider.

FAS låner båden af Sejlsportsligaen. Sejlsportsligaen står bag nogle landsdækkende akviteter i denne bådtype for sejlere fra 12 år og op.

Bestyrelsen har besluttet at benytte muligheden for, at medlemmerne kan afprøve båden, så vi kan få et godt grundlag for at beslutte, om Sejlsportsligaen og J70-konceptet kan bidrage til at udvikle Farum Sejlklub i en positiv retning, som kan stå mål med den ret store investering, det er at anskaffe en J70.

Mange af de større klubber har anskaffet et eller flere eksemplarer af bådtypen, og på Furesøen har YF anskaffet en.

Læs mere på:

sejlsportsligaen.dk

Hans Peter Mathisen og Stefan Lindeberg.