Duelighedsprøve for fritidssejlere

Det teoretiske pensum til duelighedsprøven for fritidssejlere.

Du har nu mulighed for at få undervisning i pensum for den teoretiske del af duelighedsprøven for fritidssejlere i FAS

Instruktør:

Jarl Friis fra Farum Sejlklub er instruktør.

Klik her for at læse mere om duelighedsprøven på Dansk Sejlunions hjemmeside.

Kurset afsluttes med en eksamen, og bestået eksamen er en betingelse for at få duelighedsbevis.

Eksamen for den teoretiske del består af en online prøve samt en mundtlig eksamen i slutningen af marts/begyndelsen af april.

Kalender:

Det bliver afholdt ugentligt om onsdagen fra kl. 19 til 22. over 10 onsdage med ferie i uge 7 og afsluttende eksamen i slutningen af marts (forventet mundtlig prøve weekenden 23-24.marts 2024. Udover undervisningen i klublokalerne skal man regne med at afsætte ca 2-3 timers læsning og øvelser og forberedelse derhjemme fra gang til gang.

Udgifter:

Kurset kommer til at koste 100,-. ved tilmeldingen

Derudover skal man regne med ca. 1.500- 2.000,- til undervisningsmaterialer og eksamensgebyrer.

Relevante datoer.

Onsdag den 20/12-2023: Tilmeldingsfrist:

Onsdag den 3/1-2024: 1. undervisningsaften

Lørdag den 23/3-2024: forventet eksamen

Søndag den 24/3-2024: forventet eksamen

Tilmelding:

Klik her for at tilmelding