Oprydning på bådpladsen Lørdag d. 4. maj

Der er tradition for at sejlklubbens medlemmer laver oprydning på bådpladsen lørdagen efter søsætning af kølbåde.

2022 FAS Oprydning på bådpladsen

De friske medlemmer fra oprydningen i 2022. Foto Poul Ammentorp

• Der skal ryddes op i den fjerne ende af bådpladsen, hvor der efterhånden har samlet sig en del ” landevejstrailere, som ikke er forsynet med ejerskilt eller jollepladsmærkat, et forhold som ejerne straks bedes kontakte pladsmanden om.
    • Der er tradition for at rive blade og grene sammen og lægge det op i skoven.
    • Der skal beskæres grene og stort ukrudt skal fjernes.
    • Hvis der mod forventning skulle være et “glemt” kølbådstativ, skal det flyttes i “Fortet”.
    • Fliser, bildæk og andre efterladenskaber skal samles sammen og opbevares i “Fortet”
    • Pladsmanden foretager inspektion af jollerne på pladsen, og den anviste plads kan tage i brug.

Oprydningen tager et par timer, hvorefter sejlklubben er vært ved en frokost med herlig Pizza ad libitum, og naturligvis vil der være en øj/vand pause undervejs.

Det forventes, at alle bådpladsens brugere: jolle- og kølbådsejlere møder op til dette hyggelige arrangement, og giver en hånd med. Jo flere vi er, jo hurtigere bliver vi færdige, med at klargøre pladsen til sejlsæsonen.

Du bedes venligst tilmelde dig på klubmodul ved at klikke her, så vi ved hvor mange vi bliver!

Medbring venligst haveredskaber! Der er brug for rive, skovl, spade og grensaks samt arbejdshandsker.

Sejlerhilsen

Jon Kjartansson Jollepladsmand i Farum Sejlklub

Du kan klikke her hvis du har behov for at komme i kontakt med Jollepladsmanden.