Flotte resultater til Farum Sejlklub ved VM for Wayfarer i Greystone Irland

VM Wayfarer Irland 2019

Verdensmesterskabet for Wayfarer i Greystone Irland med 53 deltagende joller er nu slut, med et flot resultat for Farum Sejlklub, hvor de 6 joller vi har med fra Farum Sejlklub er de 5 med i top ti.

Det har været lidt af en omvæltning for vore sejlere, som normalt sejler på det flade vand i Furesøen,hvor der hverken er strøm eller høje bølger. Her foregik sejladserne på åbent hav (Det Irske hav) og i til tider meget frisk vind, og strøm var der også masser af, så det har været en kæmpe udfordring som blev klaret med super gode resultater.

Verdensmesterskabet gik denne gang til englænderne Mike McNamara & Simon Townsend med danskerne de tidligere verdensmestre Mogens Just og Anders Friis på anden pladsen med blot et points forskel. Tættere kan det næsten ikke blive. Det har været spændende at følge med de sidste 5 dage og du kan læse mere og se billeder fra VM på wayfarersejlernes hjemmeside ved at klikke her!

Stort tillykke til sejlerne med det super flotte resultat skal lyde fra Farum Sejlklub

Sejlerhilsen

Poul Ammentorp