Udsættelse af Generalforsamlingen

På grund af den seneste udvikling i Coronasituationen har Farum Sejlklubs bestyrelse besluttet at aflyse generalforsamling i aften her torsdag d. 12. marts kl. 19.

Der vil via direkte mail til medlemmerne og på vores hjemmeside blive indkaldt til en ny generalforsamling, når situationen tillader det.

Da kontingenter i henhold til vedtægterne fastsættes på generalforsamlingen, og der skal udskrives kontingenter for 2020 pr. 1. april, har bestyrelsen også besluttet, at kontingenterne vil blive de samme som for 2019, hvilket iøvrigt er i overenstemmelse med bestyrelsens forslag til generalforsamlingen.

Med hensyn til andre arrangementer i klubben, så følg venligst med på vores hjemmeside. www.farumsejlklub.dk

Med sejlerhilsen

Bestyrelsen i Farum Sejlklub