Ingen adgang indendørs til Furesøbad

Vi har fra Furesø Kommune / inspektøren ved Furesøbad modtaget:

På grund af de nye tiltag Statsminister Mette Frederiksen (S) varslede på et pressemøde tirsdag i Statsministeriet, der er kommet på grund af coronavirussen.

Om at fra onsdag klokken 10 skal alle indendørs sports- og idrætsfaciliteter lukke.

Dette betyder at der fra kl. 10.00 ikke er adgang til Furesøbad og alle nøglebrikker bliver spærret.

Såfremt at der er behov for at afhente noget, vil det i begrænset omfang være muligt at lave en aftale for afhentning.

Kontakt vore Halmand eller Driftsleder, hvis du skal afhente noget i klubben. Kontaktinformation finder du på side 2 i Klubnyt.

Klubbens bestyrelse har henvendt sig til Dansk sejlunion med henblik på at finde retningslinjer og løsninger mht. klargøring af både og søsætningen, følg derfor med på vores hjemmeside www.farumsejlklub.dk

Med sejlerhilsen

Poul Ammentorp