Stramning af gældende regler for at undgå smitte med Corona

Der er kommet nye påbud og anbefalinger, som vi skal følge i Farum Sejlklub.

Forsamlingsforbud for personer over 21 år er nu 10 personer, for yngre gælder 50 personer.

Er man over 12 år SKAL der bruges mundbind, når man færdes indendøre, hvilket gælder vores lokaler og hallen.

Du kan læse retningslingerne herunder:

Sejlerhilsen

Poul Ammentorp

Formand Farum Sejlklub

Generelle retningslinjer for foreningsaktivitet:

• Børne- og ungehold under 21 år må max være 50 deltagere inkl. påkrævede trænere og instruktører.
  • Hold for voksne over 21 år må max være 10 deltagere inkl. opkrævede trænere og instruktører.
  • Alle over 12 år skal benytte mundbind til og fra aktiviteter og undervisning, såfremt man færdes indendørs.
  • Følg anvisningerne for ind- og udgange, deltagerantal i lokaler m.v. i haller og lokaler på din facilitet
  • Forældre/søskende/venner må ikke opholde sig i ved aktivitetens lokalitet før/under/efter træning (med forbehold for forældre til børn med særlige behov). Dette gælder også cafeområder.
  • Børn og unge afleveres/afhentes udenfor lokationen. Forsamlingsloftet gælder også her.