Opdatering omkring Coronasituationen pr. 13. april 2021

Vi kan glæde os over at vejret nu er til at vi kan komme igang med bådklargøringen, og flere er allerede igang. Der er sågar enkelte der er så langt at der både allerede ligger ude i havnen.

Udover at vaccinationsprogrammet er godt igang med at blive implementeret er der ikke sket lempelser siden den 18. marts hvor politikerne atter hævede forsamlingsforbuddet for den organiserede udendørsidræt til 50 personer gældende fra mandag den 22. marts.

I Farum Sejlklub følger vi de retningslinjer, som kommer fra Dansk Sejlunion og fra Furesø Kommune.

Fra furesø kommune gælder stadig at vi ikke kan benytte sejlhallen, klub og undervisningslokaler til aktiviteter.

Vi har adgang til at hente grej og materiel vi skal bruge til bådklargøring og sejladsaktiviteter, men alt skal foregå udendørs.

Toiletter må benyttes, men der er ikke adgang til omklædningsrum.

Generalforsamling udsættes til efter sommerferien, der vil stå mere herom i det kommende Klubnyt.

Standerhejsning er fastsat til d. 25. april kl. 14:00. I øjeblikket gælder forsamligsforbud på 10 personer for aktiviter af social karakter, så med mindre at det hæves i dagene før bliver det gennemført uden at vi kan skåle sammen i liflige bobler!

Dansk Sejlunion opdateret jævnligt deres deres hjemmeside, hvor de har samlet informationen om Coronasituationen og retningslinjer til sejlerne.

Du finder hjemmesiden med alle oplysningerne ved at klikke her: http://www.dansksejlunion.dk/corona

Så snart vi hører noget nyt fra Furesø Kommune omkring lempelser for brug af lokaler vil det blive bragt her på hjemmesiden.

Sejlerhilsen

Poul Ammentorp